JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

25 mill. ga bare fem nye Nav-årsverk

Nav fikk 25 millioner kroner i 2007 til å opprette 46 nye årsverk. Resultatet ble fem årsverk, påpeker Riksrevisjonen.

Arbeids og velferdsdirektoratet ga både i 2007 og 2008 føringer til Nav Fylke om at arbeidslivssentrene skulle styrkes med flere stillinger.

– Regnskap og tall på gjennomførte årsverk viser imidlertid at sentrene i 2007 og 2008 ikke er styrket i henhold til de økte bevilgningene, skriver Riksrevisjonen i rapporten «NAVs innsats for et inkluderende arbeidsliv gjennom arbeidslivssentrene og tilretteleggingstilskuddet».

Antallet gjennomførte årsverk økte med fem i 2007, og det er lite sett i forhold til på bevilgning på 25 millioner kroner tilsvarende om lag 46 årsverk, skriver Riksrevisjonen.

Rapporten konkluderer også med at arbeidslivssentrene i varierende grad bidrar til å nå målsettingene for et inkluderende arbeidsliv (IA-avtalen) og i begrenset grad er integrert i den nye Nav-organisasjonen. (ANB-NTB)

Annonse
Annonse