JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Slutter hos Jens

Statssekretær Jan-Erik Larsen (Ap) ved Statsministerens kontor har bedt om å få gå av i løpet av høsten.

Larsen har vært statssekretær ved Statsministerens kontor siden september i fjor, og en av statsminister Jens Stoltenbergs aller nærmeste medarbeidere. De siste ukene har det vært spekulert i om Larsen var kandidat til en statsrådspost etter valget. Men nå sier Larsen nei til mer topp-politikk for denne gang, melder Tidens Krav.

– Jeg har bedt statsministeren om å få gå av fra min stilling som statssekretær i løpet av høsten, og han har akseptert mitt ønske. Vi har fortsatt barn i grunnskolen og jeg ønsker mer tid med familien og mer tid hjemme i Kristiansund, sier 46-åringen.

Larsen, som var sjefredaktør og administrerende direktør i Kristiansund-avisen Tidens Krav fra 2005 fram til han begynte ved Statsministerens kontor, har ingen ny jobb å gå til, men lar seg ikke stresse av det.

– Det er jeg ikke bekymret for. Jeg har fått mange interessante tilbud og vurderer særlig ett av dem, sier han. (ANB-NTB)

Annonse
Annonse