JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Ny Microsoft-sjef i Norge

Hege Skryseth er ansatt som ny administrerende direktør for Microsoft Norge.

Skryseth kommer fra stillingen som konsernsjef for Geogroup og administrerende direktør for Geodata og har til sammen 20 års erfaring fra IT-bransjen. Hun har utdanning fra Norges Handelshøyskole og BI.

– Skryseth har en solid bakgrunn fra viktige posisjoner i IT-bransjen med erfaringer både fra Norge og internasjonalt arbeid som gjør henne svært godt kvalifisert til jobben. Vi er svart glade for å få henne med på laget, sier Klaus Holse Andersen, sjef for Microsoft i Vest-Europa.

– Dette er en enestående mulighet, og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene sammen med nye og gamle kolleger. Microsoft har en unik posisjon i IT-bransjen, og teknologien som utvikles av Microsoft og samarbeidspartnerne, har stor betydning for utviklingen i resten av samfunnet, sier Skryseth i en pressemelding.

Hun starter i jobben 4. januar neste år og overtar etter Knut Morten Aasrud. (ANB-NTB)

Annonse
Annonse