JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Sa nei til Jens

Trondheims-ordfører Rita Ottervik (Ap) er spurt om å gå inn i regjeringen, men takket nei.

– Jeg har det som plommen i egget i Trondheim, sier hun til Adresseavisen.

Kilder avisen omtaler som «nær statsminister Jens Stoltenberg» bekrefter overfor avisen at Ottervik er spurt om å ta en statsrådspost i Stoltenberg 3-regjeringen, men ikke om noen bestemt ministerpost.

Grunnen til at Ottervik har takket nei, skal være et sterkt ønske om å fortsette i jobben som ordfører i Trondheim. I tillegg kommer hensynet til familien. Ottervik har mann og en sønn i skolealder i byen.

Ottervik ønsket søndag kveld ikke å kommentere opplysningene om statsrådspost.

– Ikke overraskende har jeg ingen kommentar til dette. Det eneste jeg vil si er at jeg har i dag en spennende, interessant og viktig jobb som ordfører i Trondheim, hvor jeg får jobbe med viktige saker som skole og eldreomsorg. Jeg har det som plommen i egget, sier hun. (ANB-NTB)

Annonse

Flere saker

Annonse