JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Enighet på Telemuseet

Stiftelsen Telemuseet og EL & IT Forbundet har sluttført B-delsforhandlingene. Det gis et generelt tillegg på 10.000 kroner til alle arbeidstakere.

knut.viggen@lomedia.no

Forhandlingene på Telemuseet ble ført på grunnlag av bestemmelsene i Hovedavtalen, samt protokoll fra de sentrale forhandlingene mellom Spekter og LO Stat 18. april.

Noe av det viktigste som ble oppnådd i forhandlingene var at endringer i pensjonsordningen og forsikringsordningen nå kun kan skje ved enighet mellom partene i tariffperioden.

Velferd

Under punktet om rett til korte velferdspermisjoner er det også lagt til behandling/kontroll av tannlegespesialist, samt behandling av fysioterapeut/kiropraktor når trygden gir stønad til behandlingen.

Partene er også enige om å utarbeide en seniorpolitikk. Teksten i avtalen skal sluttbehandles ved mellomoppgjøret i 2013.

Økonomi

Foruten et tillegg på 10.000 kroner til alle arbeidstakere, inklusiv tillegget fra A-delsforhandlingene, gis det ytterligere et lavlønnstillegg på 50 øre per time til arbeidstakere med en årslønn som er lik eller lavere enn 352.620 kroner per år.

Det gis også et justeringstillegg til teknisk assistent på 3.000 kroner i fulltidsstilling, ytterligere et tillegg på 3.000 kroner til prosjektleder/forsker i lønnsgruppe 5, et tillegg på 5.000 kroner til fotograf og et tillegg på 5.000 kroner til stillingen prosjektleder/ansvarlig for aktivitetstilbud i utstillingen.

Helgetillegg

Kronesatsen for helgetillegg økes med 4 kroner. Ingen ansatte i lønnsgruppe 2-8 med mer enn 10 års ansiennitet skal tjene under 300.000 kroner i fulltidsstilling.

Telemuseet er en del av Spekter-forhandlingene

EL & IT Forbundet forhandler på vegne av medlemmene

Det ble oppnådd enighet i B-delsforhandlingene 2. mai

Annonse

Flere saker

Annonse

Telemuseet er en del av Spekter-forhandlingene

EL & IT Forbundet forhandler på vegne av medlemmene

Det ble oppnådd enighet i B-delsforhandlingene 2. mai