JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Ber Brekk trekke seg

Landbruksminister Lars Peder Brekk bør trekke seg dersom han ikke kjemper mer for melkeprodusentene.

Den krasse uttalelsen kommer fra Grong-ordfører og tidligere fylkesleder for Senterpartiet i Nord-Trøndelag, Erik Seem.

I et debattinnlegg i NA tar grongordføreren et kraftig oppgjør med Brekk, som han mener er på kollisjonskurs med både næringa og velgerne.

- Som Sp-ordfører skulle jeg så gjerne kunnet si at den rødgrønne regjeringa er redninga for melkebøndene. Det synes dessverre ikke slik, skriver Sp-ordføreren.

Les innlegget: «Ei kron meir!»

- Mange har nok satt sin lit til en landbruksminister fra Sp og fra Namdalen. Lars Peder Brekk har ikke vist seg oppgaven voksen. Det er trist å se en statsråd som til de grader er på kollisjonskurs med næringa og med velgerne. Statsråden har ingen svar på de utfordringene melkebøndene står ovenfor. Verken til de som satser for seg selv eller de som velger å satse på samarbeid i samdrift. Det nærmeste jeg har hørt et svar er at den forrige regjeringa var enda verre. Det er sikkert sant, men en svært mager trøst for de som i dag tvinges til å slutte grunnet manglende økonomi, mener Seem. (ANB)

Les hele saken i NA.no

Annonse

Flere saker

Annonse