JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Turbulent i KrF

KrFs generalsekretær innrømmer at nestleder Inger Lise Hansens utspill har skapt utsikkerhet hos velgerne.

kjell.werner@anb.no

– Vi kan ikke underslå at vi har hatt en noe turbulent periode. Det er klart dette kan skape en usikkerhet, sier KrFs generalsekretær Knut H. Jahr i en kommentar til at partiet nå er under sperregrensen på fire prosent i Opinions partibarometer for februar.

Jahr advarer mot å legge for stor vekt på en enkeltmåling der KrF går tilbake 2,1 prosentpoeng og får 3,9 prosent oppslutning.

– KrF har en jobb å gjøre, og vi er godt i gang. Alvoret har helt klart gått opp for oss, sier han og viser til strategiprosessen som er startet.

– Det er et stort engasjement, og vi har løftet fram en del saker som er utfordrende å takle, sier han.

Jahr merker seg at hver fjerde KrF-velger fra i fjor høst har satt seg på gjerdet.

– Vi skal ha sympatisører ned fra gjerdet og nye folk over gjerdet, sier han og minner om at det er halvannet år til neste valg. (ANB)

Annonse
Annonse