JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Vil senke terskelen for å bli med i KrF

Kristelig Folkepartis leder Dagfinn Høybråten vil senke tersklene inn i partiet.

Også folk som ikke bekjenner troen må kunne støtte KrF uten å bli støtt, mener han.

I en tale på jubileumsmøtet til Oppland KrF på Fagernes fredag hadde Høybråten en grundig gjennomgang av situasjon i partiet og strategiarbeidet.

– I en slik fase er det riktig å åpne seg for kritikk, mangfoldet av synspunkter og utfordrende tale fra alle som vil partiet vel. Jeg ønsker at vi den prosessen vi skal inn i ikke støter noen fra oss, men bygger sammen, og bygger et felles verdiprosjekt, sa han.

Han slo fast at partiet trenger innspillene både fra dem som vil bevare et KrF som er til å kjenne igjen og fra dem som vil forandre.

– Derfor advarer jeg alle som vil stemme folk ut av partiet, enten det er tradisjonelle kjernevelgere, eller nye generasjoner med nye ideer, sa Høybråten.

Partilederen oppfordret til samling.

– Nå er ikke tiden for å melde seg ut. Nå er tiden for å melde seg på i strategiarbeidet. Jeg har sett mange spor av trofast kjærlighet til KrF de siste dagene, noe rusten kjærlighet og en del ulykkelig kjærlighet. La oss kanalisere alt inn i en kraftfull samling om KrF, oppfordret partilederen. (ANB-NTB)

Annonse
Annonse