JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Søker nye jobber

Kjedsomhet og et dårlig forhold til sjefen er viktige årsaker til at folk søker nye jobber.

Det viser en undersøkelse danske Jobzonen.dk har gjennomført på nettstedet sitt, skriver Ukeavisen Ledelse.

Et stort flertall av jobbsøkerne som har svart på undersøkelsen er i jobb fra før, og når ønsker seg bort er det tre hovedårsaker til dette: 26 prosent søker seg bort på grunn av et dårlig forhold til sjefen, seks av ti forteller at de søker nye utfordringer, mens 15 prosent frykter å bli rammet av nedskjæringer i nåværende jobb og søker jobb andre steder for sikkerhets skyld.

En tredjedel av deltagerne i undersøkelsen oppgir at de er «lei av sjefen», og Anders Tvede Granzow, administrerende direktør hos Jobzonen.dk, mener årsaken kan være at man har vært for lenge i samme jobb, med samme sjef. Har man vært for lenge i jobben, kanskje uten å bli utfordret, kan det fort bli «sjefens skyld», skriver Granzow i en pressemelding. Han mener det er viktig at man alltid selv tar ansvar for sin egen utvikling.

– Sjefer kan ikke gjette seg til medarbeidernes behov, sier Granzow. (ANB)

Annonse

Flere saker

Annonse