JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

– Ingen ny regjering uten Frp

Høyre-leder Erna Solberg mener det ikke er mulig å komme utenom Frp hvis man skal få stablet på beina en levedyktig borgerlig regjering i 2013.

Nå ber hun sentrumspartiene endre holdning.

– Fremskrittspartiet er et parti som er så stort og har en så stor oppslutning at man ikke kommer unna at de må være en del av et regjeringsalternativ. De må være med på en regjeringsprosess for å få til noe i regjering, sier Høyre-leder Erna Solberg til NRK.

Hun viser til at KrF-leder Dagfinn Høybråten onsdag ga uttrykk for at de ikke-sosialistiske partiene før neste valg må komme fram til et mer realistisk regjeringsalternativ. Men der Høybråten ikke ville svare klart på hva det betyr for hans partis forhold til Fremskrittspartiet, er Solberg langt tydeligere:

– Hvis man mener at man skal ha et mer realistisk regjeringsalternativ, så må man også tenke mer gjennom hvordan man forholder seg til Fremskrittspartiet, enn det sentrumspartiene totalt sett har gjort tidligere, sier hun. (ANB-NTB)

Annonse

Flere saker

Annonse