JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

– Glad for uavhengig utredning

SV-leder Kristin Halvorsen er svært fornøyd med at regjeringen setter i gang en uavhengig utredning av sjøkabel i Hardangerfjorden.

– Jeg er glad for at Ap og Sp nå kommer folk i Hardanger, miljøbevegelsen og SV i møte, sier Kristin Halvorsen.

– Det har vært uenighet innad i regjeringen i denne saken og kjent at SVs standpunkt er at alternativene i Hardanger burde gjennomgås av en uavhengig tredjepart, legger hun til.

Kristin Halvorsen sier hun er glad for at det nå legges opp til en prosess som kan sikre det hun kaller en best mulig miljøløsning for framføring av ny kraft til Bergen.

– Denne saken viser at det er stort miljøengasjement blant folk i Norge både nasjonalt og lokalt, og at argumenter og mobilisering har betydning for politiske prosesser, sier SV-lederen. (ANB-NTB)

Annonse

Flere saker

Annonse