JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

– Hans tid er over

Frps Ketil Solvik-Olsen mener energiminister Terje Riis-Johansen (Sp) har bløffet folket i Hardanger-saken.

– Snuoperasjonen om sjøkabel i Hardanger er pinlig for regjeringen. For Terje Riis-Johansen er den fullstendig ødeleggende. Han har bløffet folket i denne saken, sier Frps energi- og miljøpolitiske talsmann Ketil Solvik-Olsen.

– Nå har ikke bare opposisjonen uttrykt sin mistillit til Riis-Johansen, men også Jens Stoltenberg. Jeg regner derfor med at han snarlig forlater regjeringen, sier Solvik-Olsen.

Les også vår kommentar her!

Han sier Frp er glad for at regjeringen har lyttet til folket i saken, men uttrykker skepsis til saksbehandlingen.

Solvik-Olsen peker blant annet på at energiministeren senest tirsdag i avisen Laagendalsposten skriver i et leserbrev at alle alternativer allerede er vurdert, og at den vedtatte Sima-Samnanger-linjen er den beste løsningen for å få en helt nødvendig styrking av forsyningssikkerheten i Bergensregionen.

I likhet med KrFs nestleder Inger Lise Hansen mener også Solvik-Olsen at trasévalget nå må bli en sak for Stortinget.

– Det er fordi regjeringen tviholdt på flertallsarrogansen og nektet å ta Stortinget med på råd at de har havnet i denne situasjonen. Nå har de muligheten til å forankre trasévalget bredt i Stortinget for å unngå mer bråk. (ANB-NTB)

Annonse
Annonse