JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Jensen: Regjering uten visjoner

Frp-leder Siv Jensen mener trontalen, som er den korteste hun har hørt, vitner om en regjering uten visjoner.

– Årets trontale var den korteste jeg har hørt. Talen bekreftet mitt inntrykk av at vi har en regjering som ikke har visjoner for fremtiden, men som bare administrerer landet. Fraværet av reformlyst og ideer om å fornye Norge er tydelig, sier Jensen.

Partilederen etterlyser grep for å styrke eldreomsorgen og for å redusere byråkratiet.

– Vi trenger et dramatisk kursskifte for å styrke eldreomsorgen. Jeg vil ha mer fokus på hva de eldre trenger av tjenester og behov. Det er brukerne som skal stå i sentrum, ikke byråkratiets behov, sier Jensen.

Hun la også merke til at det i trontalen ble sagt at regjeringen vil føre en asylpolitikk på linje med sammenlignbare land.

– Jeg håper det betyr at regjeringen vil lære av erfaringene i Danmark, som har strammet inn betydelig, sier Siv Jensen. (ANB–NTB)

Annonse

Flere saker

Annonse