JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

NTF: Fornøyd med oppfølging av Transportplan

Leder i Norsk Transportarbeiderforbund, Roger Hansen, er i hovedsak fornøyd med regjeringas satsing på transportsektoren.

torgny.hasaas@lomedia.no

– Vi er rimelig bra fornøyd med områdene som er viktig for oss, spesielt at regjeringa nå følger opp Nasjonal Transportplan med bevilgninger, sier forbundselederen.

Han trekker også fram at det er bevilget 100 millioner kroner ekstra til kollektivtransporten og mer penger til veivedlikehold. Hansen er også tilfreds med at det blir satset på rassikring.

– Hvis jeg skal trekke fram noe vi ikke er helt fornøyd med så er det for små bevilgninger til midtdelere. Vi hadde også håpet at regjeringa hadde kommet med et initiativ i forhold til transportknutepunkter, sier Hansen

Annonse
Annonse