JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Mener overvåkere bør arresteres

Rødt-politiker Erling Folkvord, som selv tidligere har blitt utsatt for overvåking, mener at de personene som har vært involvert i overvåking av norske borgere på vegne av USA, bør arresteres.

– Jeg mener at det de gjør burde føre til at de ble hentet inn av tidligere kolleger, og plassert i varetekt i forskjellige fengsler, for å forhindre bevisforspillelse. De er ubevæpnede leiesoldater, eller spioner, for en fremmed stat, og bør behandles som det, sier han til Klassekampen.

Folkvord mener at når en stat på hemmelig vis innsamler og lagrer informasjon om mennesker som befinner seg i et annet land, er det å spionere. (ANB-NTB)

Annonse
Annonse