JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

A-pressen med godt resultat

A-pressen fortsetter trenden fra første halvår og leverer gode resultater innenfor alle områder.

Konsernet omsatte for 3,330 milliarder kroner i løpet av årets ni første måneder, mens tilsvarende periode i fjor endte på 3,259 millioner kroner.

Driftsresultatet for tredje kvartal ble 170 millioner kroner, 57 millioner kroner bedre enn tredje kvartal 2009.

– Det er gledelig å se at de lyspunktene vi så på markedssiden i andre kvartal har forsterket seg i tredje kvartal, samtidig som kostnadskontrollen er god. Opplagsutviklingen for avisene våre er som ventet fortsatt negativ. Vi gleder oss derfor spesielt over den gode utviklingen vi har innen det digitale området. Nettinntektene har en sterk vekst i kvartalet og har aldri vært høyere, sier konsernsjef Even Nordstrøm.

Annonseinntektene økte med 6,4 prosent i tredje kvartal, og papirannonseinntektene for sammenlignbare lokalaviser økte med 2,6 prosent.

Nettinntektene for konsernet fikk et formidabelt løft og gikk opp 28,9 prosent til 95 millioner kroner, mens TV 2 AS økte TV-reklameinntektene med 14,2 prosent.

– Vi er spesielt stolte av TV 2s utvikling. Et godt annonsemarked for tv, sammen med kostnadskontroll og nysatsinger som Premier League, viser at TV 2 virkelig har løftet seg fra kriseåret 2009 og er tilbake på et veldig positivt spor, sier Nordstrøm, som også er styreleder i TV 2. (ANB)

Annonse
Annonse