JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Logoen tatt fra internett

Senterpartiets nye partilogo ser ut til å være en nøyaktig kopi av et fotografi som ligger på flere nettsteder, blant annet Photobucket.

Partiet lanserte mandag sin nye logo. Den overtar etter den gamle firkløveren som har vært logo siden 1920 og som sist ble oppdatert i 1991. Den mer naturtro firkløveren som ble vist fram mandag, ser imidlertid ut til å være en eksakt kopi av et bilde som ligger på flere nettsteder, skriver Dagbladet.

– Ja, det stemmer at bildet vi har tatt utgangspunkt i ligger på flere fildelingssider, og visstnok skal ha blitt brukt på et platecover i 2002, sier kommunikasjonssjef Torvild Sveen i Senterpartiet.

Men han er ikke bekymret for at partiet har tatt et bilde uten tillatelse.

– Vi vet ikke helt hvem som har tatt bildet og har opphavsretten, men vi har prøvd å finne ut av det. På sider som Photobucket står det tydelig at de som laster opp bilder må regne med at bildene kan brukes av andre, sier Sveen. (ANB-NTB)

Annonse
Annonse