JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Bygg gasskraftverk

Sist vinter skapte kraftunderskuddet i Møre og Romsdal strømpriser på opp mot 14 kroner per kilowattime.

Kraftunderskuddet i Møre og Romsdal er anslått til 6 twh. Sist vinter skapte dette strømpriser på opp mot 14 kr kw/t, noe som igjen skapte problemer både for næringslivet og den enkelte forbruker.

Siden det nå er lite vann i magasinene og Sverigekanskje ikke kan levere nok kraft, kan det bli en dyr strømvinter dette året også.

Vi er bekymret for at næringslivet og forbrukerne i vår landsdel ikke vil bli likestilt med resten av landet, og at dette skaper skjeve konkurranseforhold innenfor industri og næringsliv, samt etablering av ny industri

I tillegg bekymrer vi oss for den enkelte forbruker, som urettvist i forhold til resten av landet må betale regningen for en for dårlig planlegging av landets strømforsyning.

Vår mening er at det må bygges gasskraftverk i Fræna snarest mulig, og i tillegg flytte månelandingsprosjektet for rensing fra Mongstad til Fræna.

Annonse
Annonse