JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Hanssen får oppdrag for Frp

Tidligere Ap-statsråd Bjarne Håkon Hanssen skal holde foredrag for Fremskrittspartiet under en strategikonferanse på Solstrand hotell i Os.

Hanssen har ingen betenkeligheter med å holde foredrag for en av Arbeiderpartiets argeste politiske konkurrenter, melder TV 2.

– Jeg skal holde et foredrag som jeg har holdt flere ganger til folk som vil høre. Det dreier seg ikke om politikk og strategi, men om hvordan man personlig takler å havne i en mediestorm, sier Hanssen.

Frps strategikonferanse på Solstrand er sentral i partiets planlegging og oppkjøring til høstens valgkamp. Her vil rundt 170 av partiets fremste politikere delta, blant annet partiets sentralstyre, de øverste tillitsvalgte i fylkene, ordførere og valgkampledere.

– Bjarne Håkon Hanssen er en fin fyr, han har et godt budskap, og vi tror det vil passe for oss. Vi er alltid på jakt etter å lære nye ting. Jeg tror foredraget om å stå i stormen er relevant for dem som skal på konferansen, sier Frps generalsekretær Geir A. Mo.

Hanssen gikk av som helseminister etter valget i 2009 og stiftet det mye omtalte kommunikasjonsbyrået First House sammen med statssekretær Ketil Lindseth og rådgiver Jan Erik Larsen. (ANB-NTB)

Annonse
Annonse