JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Skal være romslig med Ola

Senterpartiets nyvalgte nestleder Ola Borten Moe står lavt i kurs hos mange i SV, men partileder Kristin Halvorsen har sansen for ham.

– Han har gjort et godt inntrykk, sier Halvorsen om sin nye regjeringskollega.

Den nybakte olje- og energiministeren ertet på seg mange i SV ved å slå fast at hydrokarboner er framtiden og åpne for oljevirksomhet utenfor Lofoten i neste periode. Det hjelper lite på inntrykket at han snakker varmt om et gjenreist sentrum og holder døra på gløtt for et tettere samarbeid med KrF.

– Han er et irritasjonsmoment for mange av oss, sier en av SVs landsmøtedelegater til NTB.

SV-leder Kristin Halvorsen bruker ikke slike ord.

– Vi må vise litt romslighet. Han kommer fra Stortinget, og det er slik i alle partier at noen har ansvar for å trekke med seg flankene. Nå har han fått et nytt ansvar, og det regner jeg med at han tar, sier hun. (ANB-NTB)

Annonse
Annonse