JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Frykter ikke overvåkning

Samtidig som Trond Birkedal ble arrestert og varetektsfengslet har en familie fra Stavanger feriert i huset hans i Thailand.

De har ikke merket noe spesielt ved det.

Torsdag ble huset avbildet i VG som et sted Birkedal har tilbrakt mange ferier sammen med en rekke unge menn. Dette feriehuset har i Stavanger i lang tid vært kjent som en investering Birkedal gjorde, og for å være til leie når ikke Birkedal bruker det selv.

Rogalands Avis snakket i går med faren i familien som leier huset til Birkedal akkurat nå. Familien har fulgt den eksplosive utviklingen i saken rundt mannen de har leid huset av.

Vi kjenner Trond som en drivende dyktig politiker, og er like sjokkerte som alle andre over saken. Vi tok naturligvis en kikk rundt omkring da vi leste om dette med filmingen, men er veldig avslappet til det hele. Det er ikke noe å finne her som kan forbindes med slikt. Og det trodde vi ikke vi ville finne heller, sier mannen som er ansatt i Stavanger kommune til Rogalands Avis. (ANB)

Les hele saken på Rogalandsavis.no

Annonse

Flere saker

Annonse