JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Ny sjefredaktør i Nordlys

Anders Opdahl (32) er ansatt som sjefredaktør i Nordlys.

Opdahl har vært konstituert i stillingen siden 13. januar i år.

– Anders har de egenskapene vi har vært på jakt etter i stillingen som sjefredaktør i Nordlys. Både i forhold til avis og digitale medier kan han vise til dokumenterte resultater. To helt nødvendige egenskaper i et mediemarked i endring, sier konserndirektør i A-pressen, og styreleder i Nordlys, Gunn E. Paulsen.

– Ydmyk og glad

– Det er en utrolig spennende jobb. Nordlys er den største avisen i nord, og den fremste kanalen for nyheter og handel i Tromsø-regionen og Troms. Min jobb blir, sammen med vår dyktige stab, å befeste og styrke disse posisjonene på papir, og sørge for at de videreføres digitalt. Samtidig skal vi opprettholde posisjonen som det desidert viktigste menings- og debattorganet nordpå. I dag er jeg ydmyk og veldig glad, sier Anders Opdahl.

Opdahl tiltrer stillingen umiddelbart.

Enstemmig innstilling

Et eget rekrutteringsutvalg bestående av representanter for både eiere og ansatte har på vegne av styret i Nordlys jobbet med å finne den rette kandidaten. Innstillingen om å tilby Opdahl stillingen var enstemmig.

Opdahl, opprinnelig fra Lakselv i Finnmark, kommer fra stillingen som nyhetsredaktør i Nordlys, en stilling han har hatt siden 2005. Han har i tillegg erfaring fra Finnmark Dagblad, Avisenes Nyhetsbyrå og Dagbladet. Opdahl har ledet og deltatt i en rekke prosjekter i Nordlys og A-pressen de siste årene, sist utviklingen av Nordlys for mediebrett. (ANB)

Annonse

Flere saker

Annonse