JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Klare for valgkamp

Ledertrioen i Venstre føler at partiet mer enn noen gang er klar for valgkamp etter helgens landsmøte i Trondheim.

– Vi har lansert slagordet «Folk først» som landsmøtet har trykket til sitt bryst, og vi har befestet de viktigste politiske sakene på en måte vi ikke har gjort tidligere, sa partileder Trine Skei Grande på en oppsummerende pressekonferanse etter at landsmøtet var hevet.

Helgas landsmøte er det første Venstres nye ledertrio har gjennomført sammen. Grande gir seg selv og nestlederne Ola Elvestuen og Helge Solum Larsen ståkarakter.

Partiet stiller med 312 rene Venstre-lister i kommune- og fylkestingsvalget til høsten og håper å overgå resultatet for fire år siden med 6 prosents oppslutning.

– Aldri tidligere har vi gått til valg med så mange ordførerkandidater, og det tror jeg gjør at vi kan få posisjoner i flere kommuner enn vi har gjort tidligere, sa Grande. (ANB-NTB)

Annonse

Flere saker

Annonse