JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Trives i politiet

Over 80 prosent av de ansatte i politiet svarer at de er tilfreds på jobben, ifølge en medarbeiderundersøkelse.

Snaut 10.000 av politietatens 14.000 ansatte svarte på undersøkelsen, som er gjort av Rambøll på oppdrag fra Politidirektoratet i vinter.

82 prosent av de ansatte i politiet svarer at de er tilfreds med jobben. 85 prosent forventer at de er ansatt på samme arbeidsplass om ett år, og 78 prosent anbefaler gjerne politiet som arbeidsplass.

– Medarbeiderundersøkelsen bekrefter at Politi- og lensmannsetaten er en attraktiv arbeidsplass med motiverte og engasjerte medarbeidere, som er stolte over å jobbe i politiet, sier fungerende politidirektør Vidar Refvik i Politidirektoratet.

De ansatte er aller mest fornøyd med at de har varierte og interessante arbeidsoppgaver, men også motivasjon, engasjement og kollegial støtte fremheves. (ANB-NTB)

Annonse

Flere saker

Annonse