JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Frp: Loven er ikke lik for alle

– Arbeidstillatelsen til Maria Amelie viser at UDI har arbeidet i ekspressfart for å tilfredsstille venstresidens interesser.

Det mener Frps innvandringspolitiske talsmann.

– Det tok en uke fra instruksen kom. Dette er rask saksbehandling til Utlendingsdirektoratet (UDI) å være. Regjeringens mantra om at loven er lik for alle, stemmer ikke. Det er innført en særregel for Maria Amelie, sier Per-Willy Amundsen, stortingsrepresentant for Frp.

SVs innvandringspolitiske talsmann, Heikki Holmås, sier han er glad for at Maria Amelie nå kan komme til Norge.

– Maria Amelie har bidratt til å løfte de papirløses sak og til at regjeringen nå endrer regelverket for alle, slik at utviste likevel skal kunne få arbeidstillatelse, sier han.

– Hun kommer til å spille en viktig rolle i arbeidet før å løse sakene til de mange menneskene som er strandet i Norge i årevis uten mulighet til å forsørge seg selv, fortsetter SV-representanten.

Direktør Ida Børresen i UDI understreker at Maria Amelies søknad om arbeidstillatelse er behandlet på ordinært vis. (ANB-NTB)

Annonse

Flere saker

Annonse