JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Best i Norge

Captura UB ble fredag kåret til Norges Beste Ungdomsbedrift 2011.

De seks jentene fra Hamar Katedralskole vant dermed den aller gjeveste prisen blant de 70 ungdomsbedriftene som deltok i NM for Ungdomsbedrifter på Lillestrøm. Konkurransen arrangeres av Ungt Entreprenørskap under Norges varemesse på Lillestrøm.

Captura UBs hovedprodukt er magasinet Inferno som i hovedsak er ment for ungdom mellom 15 og 20 år. Foreløpig har kun et magasin kommet ut, men det neste er på markedet i løpet av denne måneden.

Produktet gikk åpenbart rett hjem hos juryen i Ungt Entreprenørskap.

– Norges Beste Ungdomsbedrift gir et solid helhetsinntrykk og har et enhetlig uttrykk i all sin kommunikasjon, både gjennom delårsrapport, en original scenepresentasjon, utstilling og i intervjusituasjonen. Vinnerbedriften har også demonstrert vilje og evne til å lære alle disipliner som er nødvendig for å utvikle en vellykket bedrift, heter det i juryens uttalelse.

Captura UB skal dermed presentere Norge under EM for Ungdomsbedrifter i Oslo i august. (ANB)

Se oversikt over vinnerne her

Annonse

Flere saker

Annonse