JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Dødsulykke på Oseberg

En 25 år gammel stillasarbeider døde i dag etter en fallulykke på Oseberg B. Mannen falt 15 meter fra et stillas på boreområdet.

Det er TV 2 som i dag bragte nyheten om fallulykken, som Petroleumstilsynet fikk varsel om i dag morges.

Stillasarbeideren fikk førstehjelp på stedet før han ble sendt med helikopter til Haukeland Universitetssykehus i Bergen, men skadene hans var så store at livet ikke sto til å redde.

Det er StatoilHydro som har operatøransvaret på Oseberg.

Etter det TV2 opplyser, er den omkomne ansatt i StS, som er underleverandør for Aibel under modifikasjonsarbeidene på Oseberg.

Petroleumstilsynet vil granske hendelsen.

Mannen var medlem av Fellesforbundet.

- Dette er en tragisk ulykke som har rystet ansatte og tillitsvalgte i klubben i STS Stillas Service. De er sterkt berørt etter å ha mistet en kollega på denne måten, sier sekretær i forhandlingsavdelingen i FF, Øyvind Hopland. Hopland har sine oppgaver i hovedsak knyttet til offshore-sektoren.

Les pressemeldingen fra Fellesforbundet

Annonse

Flere saker

Annonse