JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Vil avvikle kontantstøtten i Oslo

Arbeiderpartiets byrådslederkandidat i Oslo, Libe Rieber-Mohn, ønsker å fjerne kontantstøtten helt i Oslo allerede til neste år.

Hun viser til at Inkluderingsutvalget i sin rapport anbefaler å fjerne kontantstøtten, og mener at det er en god idé å la Oslo bli en forsøkskommune, skriver Dagbladet.

– I Oslo er åtte av ti mottakere av kontantstøtte foreldre med innvandrerbakgrunn. La oss bruke pengene på språkopplæring, og ikke på en ordning som holder mødre og barn hjemme, sier byrådslederkandidaten.

Hun viser til at flere rapporter viser at kontantstøtten er en hemsko for integrering, og vil heller sette av midler og ressurser på strakstiltak for å øke barnehagedekningen. (ANB-NTB)

Annonse
Annonse