JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Håper på samlet sentrum

Selv om Senterpartiet sitter i en rødgrønn regjering og Venstre har sine egne føringer, utelukker ikke KrF-leder Knut Arild Hareide at sentrumspartiene kan gå samlet til valg.

– Jeg vil ikke avskrive muligheten for at vi kan se et tydeligere samlet sentrum fram mot stortingsvalget i 2013, sier Hareide til Nationen.

Han viser til at det har skjedd store endringer i det politiske landskapet i Norge bare det siste året, og ser ikke bort fra at store endringer kan skje også de neste to åra.

– Sp er i et regjeringssamarbeid og Venstre har sine føringer. Det gjelder så lenge den politiske situasjonen er som i dag, men det er for tidlig å dra konklusjoner om hva som kan skje fram mot valget i 2013, sier han.

Både Sp-leder Liv Signe Navarsete og Venstre-nestleder Helge Solum Larsen sier det er for tidlig å spekulere på hva som kan skje om to år. (ANB-NTB)

Annonse
Annonse