JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Fagforbundet: Glad for rødgrønn profil

Det aller viktigste med dette budsjettet er at det vil sikre trygghet for arbeidsplassene her i landet, mener leder i Fagforbundet, Jan Davidsen.

Han minner om at det også er viktig å huske på at virkeligheten i andre landene er en helt annen. Der er det dramatiske kutt som står på dagsorden. Davidsen støtter dermed regjeringens hovedtilnærming i statsbudsjettet.

- Våre medlemmer er avhengige av en jobb å gå til og et rentenivå som gjør at de kan betale lån på hus og bil, fastslår han. Dette er et moderat budsjett med rødgrønn profil, tilpasset den dramatiske, internasjonale situasjonen. Det er veldig tydelig ikke et høyrebudsjett med kutt og skattelettelser og det er jeg glad for, sier Fagforbundets leder Jan Davidsen.

Les intervjuet med Fagforbundets leder Jan Davidsen: Savner offensiv mot fattigdom

Annonse
Annonse