JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Vil ha hele folket i tale

Denne uka går fristen ut for å si din mening om inkludering.

hanne.kullerud.nielsen@lomedia.no

Det er det regjeringsnedsatte Inkluderingsutvalget som har etablert «Dialogomaten», og over 2.000 har svart på spørsmålene i etter at den ble åpnet 14. mars. 24. mars stenger den igjen.

Her finner du og kan svare på spørsmålene i «Dialogomaten»

Utvalgsmedlem og talsperson Asle Toje synes det er oppmundrende at 2.200 personer har svart i «Dialogomaten». Mange har i tillegg skrevet til utvalget.

- Det viser at det er stor interesse for de tema Inkluderingsutvalget arbeider med, og at internett er en effektiv måte for folk å komme til orde, sier Asle Toje, og håper på enda flere i Dialogomatens andre og siste uke.

Her finner du Facebook-eventen

Inkluderingsutvalgets mandat er å lytte til både minoritets-og majoritetsbefolkningen for å høste erfaringer og synspunkter på integreringen, også fra grupper som ofte ellers ikke deltar i debatten.

LES OGSÅ: Fellesforbundet godt representert i Inkluderingsutvalget

«Dialogomaten» er det siste tiltaket i en serie med ulike dialogmøter utvalget har arrangert, fra fire store dialogmøter om ulike tema i Oslo, Tromsø, Kristiansand og Trondheim, en rekke erfaringsmøter på blant annet arbeidsplasser, blant annet på Akers verft på Stord og på Ringnes på Gjelleråsen og Ny Sjanse på Grorud.

Inkluderingsutvalget vil bruke svarene, innspillene og funnene fra Dialogomaten i sitt utredningsarbeid. Inkluderingsutvalget leverer sin rapport om integreringspolitikk til regjeringen i juni 2011.

Annonse
Annonse