JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Lytt til vårt desperate rop!

LOs fylkeskonferanse i Buskerud oppfordrer Arbeiderpartiets stortingsrepresentanter fra fylket til å stemme mot implementering av EUs vikarbyrådirektiv.

Til Stortingsrepresentantene fra Buskerud AP

Kjære kamerater

Nå er behovet her for at dere må lytte til vårt desperate rop!

I lang tid har diskusjonen gått, og dere har bare distansert dere mer og mer i fra vårt gode felleskap med deres standpunkt til Vikarbyrå direktivet.

Et direktiv som vil skade sikre faste ansettelser, og være med å gjeninnføre løsarbeider samfunnet som vi sammen fjernet for godt for 50 år siden, det kan vi ikke sitte passivt og følge med på.

En av de farligste konsekvensene med effekten bak dette direktivet er at det vil bli etablert et A og B lag i det norske samfunnet, der unge arbeidstagere generelt vil komme dårligst ut. Dette er en farlig arv å gi videre til våre fremtidige generasjoner.

Fylkeskonferansen til LO i Buskerud er skuffet over at dere framstiller det som at vi er imot likebehandling når det gjelder lønn og andre arbeidsvilkår, men til opplysning så er dette en kamp vi fører hver dag, til dels uten hjelp i fra lovgivende myndigheter, og dette kan vi sammen klare uten å innføre direktivet.

Vi ønsker også å minne dere på at høyresiden i norsk politikk aldri har vært en forkjemper for ordentlige arbeidsforhold, og at når dere faktisk må se vekk ifra deres allierte på venstresiden for å tilfredsstille deres nye venner i Brussel, så burde varsellampene lyse.

Vedtatt på fylkeskonferansen til LO i Buskerud 7. mars 2012.

Annonse
Annonse