JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

NEI til nulloppgjør og lønnsfrys.

«Vi vil ha tilbake et samfunn som setter felles velferd og utjevning på dagsorden», skriver Fellesforbundet i Telemark i denne uttalelsen fra avdelingens årsmøte.

NEI til nulloppgjør og lønnsfrys.

JA til omfordeling av verdiskapingen.

Lønnstillegg til alle, heving av minstelønna og et skikkelig lavlønnstillegg. På 80-tallet tjente de rikeste 26 ganger så mye som gjennomsnittet, på 2000-tallet 178 ganger så mye.

I følge leder i Dagbladet 27. september 2010, forvaltet 400 privatpersoner i Norge større formuer enn det et like stort antall kommuner har til årlig drift og velferdstjenester til nesten 5 millioner nordmenn. Og denne utviklingen har fortsatt.

Fellesforbundet avd. 8 Telemark, vil ha en ny fordeling av verdiskapingen. Lønnsøkning for alle er en vei, skatteskjerpelse for milliardærer og aksjespekulanter vil være et viktig bidrag til utjevning.

Vi vil ha tilbake et samfunn som setter felles velferd og utjevning på dagsorden. Skal de rød/grønne fortsatt regjere må det endringer til, de bør overlate privatiseringen og nedbyggingen av velferdsstaten til høyresiden. Det er best å bo i et samfunn med små ulikheter. Fellesskapet skal seire.

(Uttalelsen ble enstemmig vedtatt på årsmøtet til Fellesforbundet avd 8, Telemark)

Annonse

Flere saker

Annonse