JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Roste sin gamle rival

Paul M. Gamlemshaug roste sin rival fra forrige landsmøte, og konkluderte med at landsmøtet nok gjorde et klokt valg da det valgte Øverland, og ikke ham selv.

may.berg@lomedia.no

For fire år siden utkjempet Paul Magnus Gamlemshaug og Odd Christian Øverland en beinhard kamp om makten i Postkom. Gamlemshaug og hans tilhengere mente den gang at Øverland ikke var rette person til å lede an i kampen mot postdirektivet. Øverland vant avstemningen 73-65.

I dag gikk Gamlemshaug på talerstolen og skamroste sin gamle rival.

Han påpekte at han, selv om organisasjonen hadde gjort en stor kollektiv innsats for å bekjempe postdirektivet, fant det riktig å framheve forbundslederens innsats.

– Vi vant en kamp de fleste så det som umulig å vinne. Jeg er stolt av at vi, som et lite forbund, er i stand til å vinne en slik kamp. Det var en arbeidsseier, hvor alle gjorde sin jobb. Den jobben Odd Christian har gjort, med strategisk å jobbe fram en god plan og stå i spissen for kampen - og den kjempeinnsatsen han personlig gjorde gjennom denne årelange kampen, synes jeg det er riktig å framheve. Og det er kanskje riktig, at det er nettopp jeg som sier det. For fire år siden framsto ikke Postkom like samlet som nå, sa Gamlemshaug.

Annonse

Flere saker

Annonse