JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Unikt felleskap gir resultater

Hele 70 prosent av de 200 som har vært innom Jobbsjansen siden oppstarten i 2006 har enten kommet i jobb eller startet på skole. Vålerenga fotball kan dermed vise til kjemperesultater også utenfor fotballbanen.
– Merkenavnet Vålerenga betyr noe i Oslo, og vi har nok litt større appell enn NAV. Det sier Lars Eirik Eggen, leder for Vålerenga samfunn, som Jobbsjansen sorterer under.
– Vålerenga er en prestasjonsgruppe. Vi jobber jo med mestring og resultater og det har vi klart å overføre til ungdommer. Dessuten er det svært tett oppfølging av den enkelte kandidat.
Samarbeid, trivsel, team building og respekt for hverandre er viktige stikkord i denne sammenhengen. Gjennom deltakelse i gruppa opplever den enkelte et unikt felleskap, hvor samhold og nettverk blir sterkt. Det gir en høy motivasjonsfaktor.
– De som er med i Jobbsjansen møter personer i samme situasjon som kanskje også har droppa ut av skolen. I nabolaget og vennekretsen føler de seg kanskje utafor. Her møter de kanskje andre som også sliter med manglende motivasjon.
Annonse
Annonse