JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

– Vingeklipp direktørveldet

For noen dager siden leste vi i diverse aviser at direktøren i Helse Sør Øst hadde bedt styret om en avklaring om de hadde tillit til henne som direktør.

Og det fikk hun jo. Full tillit. Det er vel ingen som hadde trodd noe annet. Bente Mikkelsen og hennes styre har i fellesskap gjort så mye dumt at de må sørge for ryggdekning av hverandre.

Så langt for denne tillitten. Nå må hun slutte. Og jammen er hun frekk nok til å si at hun er stolt over jobben hun har gjort i disse sju årene, maken til arrogant oppsummering av egen innsats finner du vel bare blant hennes kolleger i direktørsjiktet i helse-Norge.

Men jobben er jo på langt nær gjort, Jonas Gahr Støre. Du resirkulerer jo bare på dette sjiktet av udugelige direktører. Nei, Jonas Gahr Støre, nå får dere ta rev i seila, tenke dere godt om og begynne å se på hele helsereformen og samtidig vingeklippe dette enorme direktørveldet som har spredd seg som en kreftsvulst i helse-Norge.

(Artikkelen sto på trykk i LO-Aktuelt nr. 18/2012)

Annonse
Annonse