JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Støttemarkering for Atea-ansatte

Onsdag morgen markerte EL&ITere sin støtte til kampen for tariffavtale utenfor Ateas lokaler i Oslo.

knut.viggen@lomedia.no

EL & IT Forbundet varslet tirsdag streik for 100 av forbundets medlemmer i Atea AS fra og med 29. april. Forbundet har varslet at de vil kjempe hardt for å få på plass en tariffavtale ved bedriften. De vil bruke streikevåpenet, men har også varslet at det vil komme sympatiaksjoner.

Heis er med

Markeringen onsdag kom i stand i et samarbeid mellom IKT-bransjens fagforening, som Atea-klubben er en del av, og EL & IT Forbundet Distrikt Oslo og Akershus. Heismontørene, som er en gruppe i forbundet som ikke er ukjent med konflikter, var godt representert. Det samme var Telenor, som er en stor fagforening innen IKT.

IKT-bransjens fagforening kommer til å fortsette støtteaksjonen for å få til en tariffavtale i Atea AS. Fagforeningen har også vedtatt å sette av midler til kampen.

Annonse
Annonse