JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Forgiftet tyske arbeidere

25 fabrikkarbeidere i Steinfeld, vest for Berlin, havnet på sykehus etter å ha spist rundstykker med rottegift.

Esken med rundstykker sto utenfor porten da arbeiderne kom på jobb i morges, med en påskrift om at det var en gave til de ansatte. Arbeiderne begynte å forsyne seg, men ante uråd da det ble oppdaget et ukjent stoff på rundstykkene.

Ifølge politiet ble 25 arbeidere, som alle hadde spist av rundstykkene, sendt til sykehus. Samtidig ble rundstykkene sendt til analyse på et sykehus. Der ble det raskt fastslått at det mistenkelige stoffet var rottegift.

Ifølge en talsmann for politiet skal ingen av de som ble lagt inn på sykehus ha vist tegn på forgiftning, men politiet utelukker ikke at det kan være snakk om en langsomtvirkende form for rottegift.

Hvem som står bak forgiftningen er foreløpig en gåte.

Annonse
Annonse