JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Solbakken: - Jeg er fullt motivert

LOs 1. nestleder Tor-Arne Solbakken sier motivasjonen er på topp for nestlederjobben, selv om han ikke nådde opp som lederkandidat.

anders.hauge-eltvik@lomedia.no

– Viss jeg ikke hadde vært like motivert, hadde jeg måttet si nei, fastslår han med et smil.

Han vil ikke kommentere spekulasjonene om politiske avtaler og valget.

– jeg har ingen kommentarer til spekulasjonene. Jeg går utifra at valgkomiteen har jobba utifra det valgkomiteens leder la til grunn, at de har lett etter en god og samlende løsning. Og når de får en enstemmig innstilling, så har de lyktes med det, sier han.

Framover er det én sak Solbakken skal slåss for:

– Det er ikke noe som er viktigere nå enn å vinne valget. Fram til da er alt annet mer eller mindre uviktig, sier han.

– Hvordan skal valget vinnes?

– Vi må ut og snakke med folk, og få løfta arbeidslivspolitikken opp og fram. Det er altfor mange LO-medlemmer som sier nå at de vil stemme på andre partier enn de rødgrønne. Det gjør de fordi de er opptatt av andre saker, og stoler på at LO kan rydde opp i arbeidslivspolitikken selv om vi kan få et blå-blått flertall på Stortinget. Da blir det ikke fullt så lett som i dag, og det må vi prente inn i fire måneder framover, sier Solbakken.

Annonse

Flere saker

Annonse