JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Innvandring og vei viktigst

Frps medlemmer mener innvandringsspørsmålet og veisatsingen er de viktigste tingene for partiet.

Fremskrittspartiets medlemmer og tillitsvalgte oppgir at veibygging, innstramming i asyl- og innvandringspolitikken, og nei til bompengefinansiering er de tre viktigste sakene å få gjennomslag for i regjeringsposisjon.

55 prosent av de spurte Frp-medlemmene og tillitsvalgte setter veibygging øverst på ønskelisten, viser en undersøkelse som Dagbladet har laget.

52 prosent vil ha innstramming i asyl- og innvandringspolitikken. 39 prosent mener det er viktigst å få gjennomslag for nei til bompengefinansiering dersom partiet blir del av en regjering etter valget.

– Undersøkelsen viser at partilederen er i takt med partiet sitt. Det viser at Frps strategi er forankret, sier Frp-leder Siv Jensen.

De minst viktige sakene er kutt i bistand (9 prosent) og strengere fengselsstraffer (6 prosent).

Undersøkelsen viser også at 53 prosent svarer nei til å gå inn i en regjering som vil føre en økonomisk politikk etter dagens handlingsregel. Videre viser undersøkelsen at 31 prosent er villig til å sende Frp i koalisjonsregjering uten økt bruk av oljepenger. (ANB-NTB)

Annonse
Annonse