JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Hva nå, Lofoten?

Det er med sorg og uro jeg konstaterer at LO-kongressen sa ja til konsekvensutredning utenfor Nord-Norge.

Ufattelig at LO ikke går inn for at pengene som brukes til denne utredningen, kunne ha vært brukt til arbeidsplasser i N-Norge på en mer miljøvennlig måte. For det er vel arbeidsplasser LO-kongressen har i tankene?

Hva med å sikre arbeidsplassene / fiskeflåten langs kysten? Og sikre at ikke råstoffet sendes ut av landet for å foredles. For det er mat det er snakk om – ikke olje!

Så lenge ordet «risiko» er med i teksten på en eller annen måte, må vi styre unna. Bygger vi ei bro som har innebygd en viss risiko, for eksempel? Det blir laget en konsekvensutredning og i den sies det at det er sannsynlig at broen kommer til å svikte, men man har beregnet at det ikke vil være så mange biler på den da…..

La oljereservene ligge og start arbeidet med alternativt drivstoff! Gi 20 forsker 100 milliarder og la de jobbe seg fram til et resultat. DET er målrettet. DET er investering og DET er framtida.

Elin Sandaker, NTL-medlem

Annonse

Flere saker

Annonse