JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Når kan du tro på en politiker?

I sin lederkommentar i LO-Aktuelt nr. 10 har redaktøren denne overskriften der han spesifikt sparker til SV og Audun Lysbakken. Dette inspirerer meg til å minne om noe av de forskjellene SV utgjør:

– Vi er mot EU og vil forhandle fram en handelsavtale i stedet for den EØS-avtalen som gjør oss til et usjølstendig land.

– Vi er sterkt uenige med Giske og Ap i at staten skal selge seg ut av oppdrettsgiganten Cermaq og at eiermakten skal samles på få private hender.

– SV mener det er håpløst at flyktningebarn som er født i Norge og har bodd her lenge skal ligge i angst for at politi skal hente dem om natta for å ta dem ut av landet.

– Vi mener det er feil at ledere skal tjene 2-4 ganger så mye som vanlige arbeidsfolk. I lønnsforhandlinger må det kreves kronetillegg i stedet for prosenttillegg. Vi har gjeninnført «del godene» som vårt viktigste slagord.

– SV mener det skaper motsetninger når enkelte får opprette privatskoler der de ensretter sine barn i en spesiell tro eller retning.

For at redaktøren og andre skal kunne tro på dette må vi få mange stemmer og sterk innflytelse. Godt valg!

(Artikkelen sto på trykk i LO-Aktuelt nr. 11/2013)

Annonse

Flere saker

Annonse