JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

LO Stat-sjefen fyller 60

Man spør ikke en dame om hennes alder, men Tone Rønoldtangen fyller 60 år i dag.

morten.hansen@lomedia.no

– Det oppleves pussig å fylle 60 år. Plutselig er man 60 – det som mange kaller for gammel. Jeg føler meg ikke slik, men tar fødselsdatoen til etterretning. Det er jo som man sier; alternativet er mye verre, konstaterer Rønoldtangen.

LO Stats øverste leder planlegger ikke den helt store feiringen i anledning dagen. Formiddagen har hun brukt på et møte i det fagligpolitiske kulturutvalget, senere i kveld kommer den nærmeste familien på kaffebesøk. Først på lørdag blir det litt selskapeligheter.

– Jeg skal ha et hageselskap med 40 gjester. Det er ikke for å feire dagen, men det er i tilknytning til dag, sier jubilanten.

Gir gave til Folkehjelpa

Tillitsvalgtstoppen gjør ikke det mange av hennes kollegaer gjør når de fyller rund dag – holder mottakelse. Rønoldtangen sender i stedet ut et kort.

– Pengene som en slik mottakelse vil ha kostet, har jeg bestemt skal gå til Norsk Folkehjelp. I tillegg har jeg sent ut et kort til de som det hadde vært naturlig å invitere, hvor jeg forteller hvorfor de ikke blir invitert. I tillegg har jeg oppfordret de som føler for det, istedenfor en gave til meg, gir pengene til Folkehjelpa, sier Rønoldtangen.

Annonse
Annonse