JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Arendalsuka: - En mulighet til å treffe politikerne

Norsk Fengsels- og Friomsorgsforbund mener Arendal trenger et nytt fengsel. Arendalsuka er en mulighet til å fortelle politikerne det.

På Kanalplassen ved pollen i Arendal, står Sigurd Marlov Antonsen, 1. betjent ved Arendal fengsel, alene med sitt budskap.

«Nytt fengsel i Arendal nå!»

- Arendalsuka er et flott tiltak. Det er en fin anledning for sentrale politikere til å komme seg ut til regionen vår – å se litt utenfor Oslo-området, og det er en god anledning til oss her i regionen å møte politikerne, sier Antonsen.

De kommende dagene skal han fortelle politikerne som kommer på besøk at fengselet, som ligger i Arendal sentrum og er fra 1862, må erstattes med et nytt.

- Det er trangt og slitt og gammelt, og uegnet som fengsel. Det fungerer dårlig både for ansatte og innsatte. Blant annet kan naboene sitte og grille, samtidig som de ser ned på fangene som er ute i luftegården. Det synes jeg de burde slippe, sier Antonsen.

Annonse
Annonse