JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Mener Høyre seiler under falskt flagg

LO mener Høyre er mer fagforeningsvennlig i sin retorikken enn tidligere, men at den praktiske politikken ikke har endret seg.

For tredje valgkamp på rad har LO stilt alle partiene 45 spørsmål foran stortingsvalget. Torsdag la LO fram svarene.

– Høyre har skiftet retorikk, men når vi ser på det de har gjort denne stortingsperioden har de ikke endret politikk. Frp er derimot tydeligere, det er ingen tvil om at de ikke er enige med oss, sier LO-leder Gerd Kristiansen til NTB.

– Vi har lagt fram disse svarene for å tydeliggjøre for våre medlemmer hva som er partienes egentlige arbeidslivspolitikk, legger hun til.

– Les også: Jens og Siv kickstartet debattkampen

Kristiansen oppfordrer Høyre og Fremskrittspartiet til å melde seg på i kampen mot sosial dumping. Samtidig påpeker hun at Høyre setter til side partene i arbeidslivet når de foreslår søndagsåpne butikker, siden verken butikkene eller de butikkansatte ønsker det.

– LO er klar for en aktiv valgkamp for de rødgrønne, og vi har ikke lyst til å se Siv Jensen og Erna Solberg i regjeringskontorene. Til det er de for uenige med oss, sier Kristiansen. (ANB-NTB)

Annonse
Annonse