JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Skryt til LO Stat

Roar Flåthen gratulerer LO Stat med 70 år, og skryter uhemmet av Kartellkonferansen som et svært viktig politisk verksted.

kristian.brustad@lomedia.no

– Jeg har gratulert dere før, men jeg gjør det gjerne igjen. Å gratulere LO Stat med 70 år kan gjentas det, smiler Flåthen, før han skryter av Kartellkonferansen.

– Jeg husker 2007. Da krevde denne salen økt satsing på jernbane. Det har vi fått til. Dette er ett av mange eksempler som viser hvor viktig Kartellkonferansen er som politisk verksted, sier Flåthen.

Valgkampen.

Flåthen er heller ikke i tvil om at innsatsen til forsamlingen på Gol bidro til rødgrønn valgseier.

– Jeg har lyst til å gratulere dere og takke for innsatsen i valgkampen. At det gikk, at vi fikk det til, med de oddsene vi hadde, desto mer gledelig er det at vi lyktes. Fire nye år med rødgrønn regjering er vår utfordring og vår mulighet. Det er stor oppslutning om det rødgrønne alternativet i LO. Regjeringsalternativet står seg, sier Flåthen.

Alternativet.

LO-lederen minner forsamlingen på hva alternativet kunne vært.

–- Soria Moria II har tatt hensyn til fagbevegelsen ønsker og krav. Vi kunne hatt en helt annen situasjon. En helt annen diskusjon her i dag, om valgresultatet hadde blitt annerledes, poengterer Flåthen.

Annonse
Annonse