JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

– Jens og Erna er for like!

Begge lever i en sosialdemokratisk boble, mener Siv Jensen.

– Både Høyre-leder Erna Solberg og valgkampen lever i en sosialdemokratisk boble. Det virker som om målet for valgkampen er å få fram likheter, ikke forskjeller. Men hele poenget med å bytte regjering må jo være å bytte politikk, sier Jensen til Dagens Næringsliv.

Jensen reagerer sterkt på flere Høyre-uttalelser under valgkampen. Hun viser til at Høyre og Frp var enige om at kutt i skatter og avgifter var bra for norsk økonomi, og hun trekker fram dyre matvarer som et eksempel som påvirker dem med dårligst økonomi.

– Les også: – Høyre tildekker politikken

– På dette området har Høyre forlatt sin opprinnelige politikk og blitt enda likere Arbeiderpartiet. Nå er det vanskelig å få øye på de store forskjellene mellom Jens og Erna, sier Jensen.

Solberg avviser Jensens kritikk. Hun mener Frp er blitt preget av at Høyre gjør det bra på målingene.

Jensen mener på sin side at Høyre i regjering, uten et sterkt Frp, ikke vil føre en borgerlig politikk.

USIKKER PÅ HVA DU SKAL STEMME? PRØV VÅR VELGERHJELP!

– Det er vi som utgjør den store forskjellen på ikke-sosialistisk side. Uten Frp blir det ikke reelle endringer i eldreomsorg, samferdselspolitikk, asyl- og innvandringspolitikken, og i skatte- og avgiftspolitikken, sier Jensen. (ANB-NTB)

Annonse
Annonse