JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Vil stille til valg med Vær- og vedpartiet

Værprofeten har truffet med været. Og vurderer å stifte politisk parti.

[Østlendingen] Værprofet Bjørn Frang, også kjent som politiker, forfatter og lyriker, leker med tanken om et nytt parti – Vær og vedpartiet.

– Det er i alla fall temaer som engasjerer folk vel så mye som noe annet, sier han til Østlendingen.no.

Tanken på et vær- og vedparti i forbindelse med kommunevalg, har han faktisk vurdert seriøst.

– Det blir vel helst ikke noe av. Men vi har opplevd andre lister som ikke har utspring rent politisk, men som har gjort det knakende godt ved kommunevalg. Vær, vind og ved er noe som engasjerer folk voldsomt på tverrpolitisk grunnlag. Så hvorfor ikke, sier værprofeten på Skansen i Åsnes i Hedmark.

Nå vil naturlig nok mange lure på om mannen mener alvor, eller om det går litt rundt for ham i værrusen etter å ha truffet så det suser med sommerspådommen og varslet for ettersommeren.

Det gjenstår å se.

Det som er sikkert, er at juli ble som han spådde like etter nyttår.

Og det samme gjelder i høyeste grad ettersommeren med en Indian summer som vi opplever om dagen.

– Dette er vel noe av det beste jeg har prestert i spåsammenheng. Jeg var veldig sikker på at det skulle bli slik, og da er det veldig artig at det slår til som det har gjort, sier Frang.

– Tøff vinter? Les hele saken i Østlendingen.no

(ANB)

Annonse

Flere saker

Annonse