JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

– Mye kan bli ødelagt

PR-guru Ingebrigt Steen Jensen går i bresjen for et opprop som advarer mot en høyredominert regjering. SE VIDEO!

helge.birkelund@anb.no

– Jeg tror ikke mange nok har tatt inn over seg hvilke konsekvenser en borgerlig regjering med et stort og tungt Fremskrittsparti vil få på mange samfunnsområder, sier Ingebrigt Steen Jensen til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

– Les også: Erna suser fram

Han registrerer at mange sier de vil stemme for å få en forandring, uten at en borgerlig regjering kan ødelegge så mye.

– Jeg hører at folk synes det er kult å få litt forandring. Men konsekvensene av denne forandringen kan bli at ganske mye blir ødelagt, sier Ingebrigt Steen Jensen.

Han har skrevet under på et opprop som hevder at en høyredominert regjering vil endre Norge for alltid, og at valget på mandag gjelder framtida vår.

Han sikter blant mye annet til utviklingen innenfor landbruket.

– Dette er på ingen måte et kjedelig valg med marginale forskjeller. Det er det viktigste valget jeg noen gang har opplevd, bortsett fra avstemningene om EU. Valget står om enormt store verdier, legger han til.

Bevare landbruket

Han har skrevet under på oppropet sammen med en rekke kjente personer innenfor fagbevegelsen og landbruket. Og han har skrevet under med et varmt og bankende hjerte for landbruket.

– Vi må øke satsingen på norsk landbruk, ikke bygge det ned. Et regjeringsskifte kan få dramatiske følger for landets viktigste arbeidsplass. Landbruket er limet i mange lokalsamfunn, og det er snakk om små marginer før et helt lokalsamfunn kan falle sammen hvis rammevilkårene for landbruket endres, sier PR-guruen.

– Stem rødgrønt

Oppropet oppfordrer alle som er opptatt av levende bygder og et kulturlandskap til å stemme på ett av de rødgrønne partiene. Og støttes blant andre av ledere i Norges Bygdeungdomslag, Fagforbundet og Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN).

Av de mer kjente navnene som har skrevet under finner vi artisten Aasmund Nordstoga, to forbundsledere i LO (Jan Davidsen og Jan Egil Pedersen), tidligere konsernsjef i Tine, Jan Ove Holmen og tidligere og NRK-programleder Kari Bay-Haugen.

De tidligere bondelagslederne Bjørn Iversen og Pål Haugstad, samt tidligere generalsekretær i Norges Bondelag, Harald Milli er også med. (ANB)

Annonse
Annonse