JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

– Ikke lov å tenke nytt i Senterpartiet

Sandra Borch (Sp) sier hun er ferdig med rikspolitikken.

Borch (25) reagerte kraftig på at partiet feiret valgresultatet forrige mandag. Ifølge VG gikk ungdomslederen hjem fra valgvaken i protest mot at partifellene feiret det dårligste valgresultatet siden krigen.

– Les også: Slik vil hun stoppe «kriminelle spøkelser»

– Det er ikke lov å tenke nytt i Senterpartiet. Da blir du med en gang en urokråke som egentlig bør rett ut. Det er hovedgrunnen til at jeg gir meg. Jeg tror ikke partiet vil gjøre endringer før vi er under sperregrensen. Da føler jeg at jeg kaster bort tiden min på å sitte som leder, når jeg ikke får til noe som helst og ikke får gehør for noen tanker, sier Borch til avisen.

– Les også: Navarsete: Vær stolte!

Borch har vært leder i Senterungdommen siden 2011. Hun går av under landsmøtet i november etter at hun før stortingsvalget egentlig takket ja til å bli nominert for et nytt år.

– Jeg har ikke motivasjon til å fortsette nå. Jeg skal jobbe videre lokalt og på fylkestinget, sier Borch som ikke har noen andre planer om fremtiden ennå. (ANB-NTB)

Annonse

Flere saker

Annonse